Felnőtt táncoktatás

Szívesen kikapcsolódnál, vagy picit felpezsdítenéd a héköznapokat? Akkor gyere, és próbáld ki felnőtt táncoktatásunkat egyedül vagy akár a pároddal. Garantáltan kedvet kapsz a tánchoz!

Nem csak a 20 éveseké a világ

Felnőtt korban már nincs értelme elkezdeni a táncolást? Dehogy nincs! Ekkor van igazán, hisz mindenki azért szeretne mozgolódni a zenére picit, mert kikapcsolódásból, élvezetből csinálja. A tánc kortalan! Nincs is nagyobb élmény, mint a párunkkal felszabadultan, jó kedvűen ropni egyet az este folyamán otthon vagy bárhol máshol. Otthon? Igen, otthon. Nem szükséges ehhez elmenni akárhova, hisz táncolni mindenhol, bármikor lehet!

De jó zene, vajon hogy kell rá táncolni?


Bajban vagyunk, mert bár rengeteg zenét hallunk, nem tudjuk őket megkülönböztetni, vagy nem érezzük, mit lehetne rá táncolni. Minden zenének megvan a maga sajátossága, ritmuskészlete. Mi maximálisan megpróbálunk segíteni ezen, régi idők nótáitól egészen a mai kor slágereire táncolunk, pont azért, hogy széles látókörrel legyünk a dallamok világára. Fő célunk az, hogy ne csak egyetlen mozgásformát ismertessünk meg, mint például csak a salsa vagy csak a bécsi keringő. A Világtánc programnak és a saját oktatási tapasztalatainknak a révén számos táncstílust felsorakoztatunk a latin-amerikai sambától kezdve a klasszikus tangón keresztül a mai modern rock and rollig.

Felnőtt táncoktatás


Az első lépéstől Fred Astaire-ig


Több csoportot is létrehoztunk a felnőttek számára, pont azért, hogy mindenki megtalálhassa a maga idejének, affinitásának megfelelőt. Egy fáradságos nap vagy hét után aki csak jókedvből, lazításból el szeretné kezdeni a táncolást, azoknak a teljesen kezdő kurzusokat ajánljuk. Lehet, hogy már táncolt valahol, vagy csak csiszolná az eddig megtanultakat, azok számára haladó táncórákat tartunk. Az iskolánk csúcsa pedig egy versenyző csapatba való bekerülés, hisz a Magyar TáncSport Szakszövetségnek köszönhetően ma már senior versenyeket is rendeznek szép számmal, 30-40 éves kor felett! Hétvégi kikapcsolódásnak ezek is tökéletesek.

Sokan úgy érzik, hogy biztos lemaradnának a csoporttól, vagy kevésbé gyorsan tanulnának, mint mások. Óráink úgy vannak felépítve, hogy rengeteg gyakorlás és ismétlés is helyet kapjon az új információk mellett. Mivel nem időkorlátos tanfolyamokról van szó, bennünket nem hajt az idő, addig tartjuk a kurzusokat, amíg mindenki meg nem tanul táncolni! És ha valakinek ez is kevés? Magánórában, kizárólagosan egy személlyel vagy párral foglalkozva is megtanulható a táncok hosszú sora.

Keress bennünket bátran


Kellemes, könnyen megközelíthető belvárosi táncteremben folynak az oktatások, másfél órás blokkokban. Jó társaságban, képzett fiatal tánctanárokkal azon leszünk, hogy mindenki jól érezze magát, és könnyedén tudjon eligazodni a táncok színes forgatagában.

Az első óra mindenki számára ingyenes!

A felnőtt táncoktatás díja:
 9000 Ft/fő/bérlet (4 alkalmas)
Táncoktatási díjunk párok számára: 8000 Ft/fő/bérlet
Hozz magaddal 2 embert és 1 hónapig ingyen járhatsz!

Mi a teendő ha a kezdő vagy haladó óráinkra be szeretne jelentkezni? Telefonon vagy e-mailen lehet érdeklődni melyik nap van az oktatás és mikor indul új csoport. Az első óra ingyenes, semmi kötelezettséggel nem jár, gyere és próbáld ki!


Keress bennünket bizalommal e-mailen, telefonon, vagy akár személyesen.