Táncoktatás

Egyesületünk nem kizárólag a sporttánccal foglalkozik, igyekszik mindenki számára elérhetővé tenni azt a mozgásformát, amit ő szeretne.

Mindenki nehezen szokta rászánni magát egy kis táncra. Jó lenne, de biztos nehéz. Jó lenne, de biztos béna lennék. Jó lenne, de hogy kezdjem el?

Mi mindig az alapokkal kezdünk. Minden táncnak megvan a maga alaplépése, saját karaktere és ritmusvilága. Ezt elsajátítva már nagyon egyszerűen tudunk tovább haladni, hisz ha tudjuk az ABC-t, könnyedén alkotunk szavakat. Itt is a koreográfiák a megfelelő alap mozdulatsorokon nyugszanak.

Az oktatás nálunk rugalmasságon és a türelmen alapszik.

A célunk minden esetben ugyanaz, a tánc örömét és lényegét átadni, teljes precizitással, azon a szinten, azokkal a feltételekkel, amin a táncosnak szüksége van. A többi már jön magától!

 • Felnőtt táncoktatás

  Szívesen kikapcsolódnál, vagy picit felpezsdítenéd a héköznapokat? Akkor gyere, és próbáld ki felnőtt táncoktatásunkat egyedül vagy akár a pároddal. Garantáltan kedvet kapsz a tánchoz!

  Tovább »

 • Jegyes táncoktatás

  Önfeledt táncra és emlékezetes pillanatokra vágytok a nagy napon? Segítünk, hogy elsajátítsátok az alapvető tánclépéseket az esküvő napjára, hogy ne csak nektek, de a násznépnek is örömet szerezhessetek!

  Tovább »

 • Szalagavatós táncoktatás

  Szeretnétek egy egyedi és látványos tánccal emlékezetessé tenni a szalagavatót? A lendületes, pörgős hangulatú táncórák alatt kihozzuk belőletek a maximumot. Így remek élmény lesz számotokra a tánc!

  Tovább »