Rólunk

Érezni a ritmust, önfeledten táncolni, kikapcsolni a külvilágot. Mindenki keres valakit, valamit, ami más, mint a megszokott hétköznap. Megtanulni táncolni, bármilyen zenére, megannyi stílust megismerni, egy partnerrel, egy életre szól.

Vidáman mozogni egy zenére, bárhol lehet, bármikor és bárkivel. Számunkra nincsenek lehetetlenek, a tánc a lényeg.

Fiatalon tart, motivál. Aki kipróbálja, rabjává válik. Magabiztosságot és önbizalmat ad nemcsak a parketten, az életben is. Egy jó zene, a napunkat is bearanyozza, ha mozgunk is rá, már rossz kedvünk nem lehet.

Éld át te is azt az élményt, amit a tánc nyújt nekünk!

Dance Universe


Ars poeticánk


„Nem az számít, hogy művészetként vagy testmozgásként tekintesz a táncra. Az sem érdekes, versenyszerűen űzöd-e vagy csak azért, mert örömöd leled benne. Az érzés számít, amit a tökéletes mozdulat után érzel. Az elismerő pillantások és a partnered csillogó tekintete.”

A gyerekeknek ez az érzés segít fejlődni, a testet megerősíteni, az egyensúlyukat tökéletesen használni. Ez az érzés fog a fiataloknak magabiztosságot adni, segíteni, hogy barátokat, társat találjanak a parketten, az életben. A felnőtteknek az ez érzés, ami ellazít egy fárasztó nap után, ami segít közelebb hozni a partnert, ami örökre fiatalon tart.

Nemcsak az eddig megszerzett szaktudásunkat, tapasztalatainkat és a tánc iránti szeretetünket, szenvedélyünket szeretnék minél nagyobb teljességgel átadni, hanem célként tűztük ki a rendszeres testmozgásra való ösztönzést, a tudatos, hasznos életmódot.

Központban a...


...sokrétűség, változatosság, szakmaiság. A Dance Universe Táncsportegyesületben, aki belép a táncterembe kortól és tudástól függetlenül a táncok széles palettájából válogathat. Legyen akár picike, akár idős, akár képzett, akár képzetlen. Mindenki találja meg a saját elképzeléseit, a táncok gyönyörű és sodró világában. Megpróbáljuk a régi bevált, elengedhetetlen elemeket egy dinamikus, fiatal hozzáállással tálalni a táncolni vágyóknak.

Ismerd meg a Dance Universe oktatóit, Miklósi Ivettet és Emődi Zoltánt:

Emődi Zoltán
Miklósi Ivett
Emődi Zoltán
Telefonszám: +36-30-326-9667
zoli@danceuniverse.hu
Miklósi Ivett
Telefonszám: +36-70-391-3060
ivett@danceuniverse.hu