Jegyes táncoktatás

Önfeledt táncra és emlékezetes pillanatokra vágytok a nagy napon? Segítünk, hogy elsajátítsátok az alapvető tánclépéseket az esküvő napjára, hogy ne csak nektek, de a násznépnek is örömet szerezhessetek!

Miért minket válassz:


Sokak örömére, sokak félelmére, de tény: általános és elfogadott új divat, hogy a lakodalmat az ifjú pár tánca nyitja meg. Nemcsak a szalvéta színét és az ültető kártyákat kell megtervezni, gondolni kell a táncra is. Egy gyönyörű ruhában keringőt táncolni, suhanni és harmóniát sugározni nemcsak az ifjú pár számára maradandó élmény, a násznépnek is örök emlék. Milyen magabiztosságot adó érzés, hogy bárkiből a parketta ördöge válhat arra az estére és nem kell más hozzá, csak pár táncóra a lagzis táncokból. Persze ezt a későbbiekben is lehet kamatoztatni bálok, mulatságok résztvevőjeként.

Jegyes táncoktatás

De bizonytalannak érzitek magatokat? Szégyenlősök vagytok? … mindenki így kezdi!

Mi segítünk nektek, megtanítunk táncolni, hogy hajnalig mulathassatok bátran, önfeledten életetek legszebb napján. Amennyiben még nem tudtátok eldönteni, hogy mit szeretnétek táncolni ebben is szívesen segítünk, hisz egy jól megválasztott zene, látványos koreográfia fél siker!


Személyi, magán táncoktatás

Ne csak a nyitótánc és koreográfia legyen felejthetetlen pillanat a számotokra, hanem a tánctanulás folyamata is. Jó hangulatú, örömteli, családias táncórákkal várunk benneteket!

Milyen extrákkal tehetjük könnyebbé a felkészülést?


Bármely további kérdéseitekre állunk rendelkezéssel!

Keressetek bennünket bizalommal e-mailen, telefonon, vagy akár személyesen.