Szalagavatós táncoktatás

Szeretnétek egy egyedi és látványos tánccal emlékezetessé tenni a szalagavatót? A lendületes, pörgős hangulatú táncórák alatt kihozzuk belőletek a maximumot. Így remek élmény lesz számotokra a tánc!

Most hogy kezdjük el?

Mai, klasszikus, páros, show jellegű, modern, népi stb… Rengeteg stílus, megannyi fajta és ti nem tudtok dönteni, hogy mi a jó, mi az oda illő, mire vagytok képesek? Azt szeretnétek, hogy a produkciótok egyedi és pörgős legyen. Szerintünk egy jól megválasztott tánc, ami passzol a csapat szellemhez sokkal többet ér, mint egy videóról ráerőltetett koreográfia!

Szalagavatós táncoktatás


Legyen pörgős zene

Esetleg van egy vagy több zene, amit mindenki ismer és szeret, de nem tudjátok mit lehet belőle kihozni? Minden aminek ritmusa van használható, megkoreografálható. Nem kell ugyanazokat a sablon dallamokat elővenni. A jól megválasztott muzsika fél siker!
Együtt jobb
Úgy gondoljátok ez a tánc nehéz, vagy sok a botlábú és biztos nem kivitelezhető. Nincs betanulhatatlan tánc, és nincs béna osztály sem. Minden jó koreográfia az osztálynak készül, személyre szabottan, úgy alakítva, hogy együtt tökéletesen nézzen ki. A formáció lényege nem az egyének saját tudása, hanem a csoport összhangja.

Profizmus, szórakozva


A jó produkció pedig gyakorlás kérdése csupán. Pont ezért nem meghatározott óraszámban tanítunk. Mindig annyi időt adunk az osztálynak amennyi szükséges a tökéletes előadáshoz. Ez nekünk legalább akkora siker és elismerés, mint nektek. Ha több időre van szükség, hamarabb kezdünk vagy besűrítjük a táncpróbákat.

Nem kell aggódni azon, hogy unalmas vagy vontatott lesz a táncóra. Ez nem iskolai tanóra ahol a tanár beszél és mindenki hallgat. Interaktívan zajlik az oktatás, sok –sok humorral, hisz egyszer van egy ilyen az életben. A tanulás folyamatának ugyanolyan kellemesnek és vidámnak kell lennie, mint magának a produkciónak.

A szalagavatós táncok betanítását 7000 Ft/fő/koreográfia áron vállaljuk.

Keress bennünket bátran!


Az egyeztetést követően elmegyünk hozzátok és egy kötetlen beszélgetés során megismerjük egymást, illetve tájékoztatást adunk a számotokra.

Keress bennünket bizalommal e-mailen, telefonon, vagy akár személyesen.