Így zajlott a XVI. Ifjúsági és Felnőtt Fesztivál

Most tértünk haza Zánkáról, a XVI. Ifjúsági és Felnőtt Fesztiválról, imádtuk. Számunkra 3 napos volt a verseny, első nap kikapcsolódtunk, fürdőztünk, az ezt követő két nap pedig párosaink a ringbe léptek. Nagyon sok érdem és öröm ért bennünket! Bánki Kristóf és Hegyes Dóra magasosztályos („B”) versenyüket együtt izgultuk végig, és a 10. helyen zártak. Pár hónapja táncolnak csupán együtt, sok-sok edzés vár még rájuk és kiválóak lesznek.

Lévai Bendegúz és Nagy Brigitta szintén nagy meglepetés volt számunkra, hisz első „C”-s versenyükön nem tudtuk mire számíthatunk. 16 párból 4-ek lettek, ami fantasztikus eredmény, nekünk pedig hatalmas érdem. Vasárnap Török Tamás és Gyurkovits Évike, valamint Szűcs Róbert és Csizmár Bella versenyzett „E” felnőtt kategóriában.

Sajnos Robiék vétettek picit, a nagy izgalom kifogott rajtuk és a 15. helyet szerezték meg, Tamásék személyében viszont bajnokot avattak, hisz 18 párból elsők lettek! Úgy gondolom, mindenki kitett magáért és óriási élmény volt a háromnapos „kirándulás”. Jövőre is ott a helyünk!