Rendezvény- szervezőknek

Szeretné, ha a vendégek örömmel emlékeznének vissza a rendezvényre?
Egy táncbemutatóval felejthetetlenné teheti az alkalmat! Legyen az egy esti rendezvény, egy bál, vagy akár egy megnyitó, mi profi színvonalú táncot ajánlunk.

Elegánsan profi táncot

Esti rendezvényekre, bálokra, megnyitókra profi színvonalú táncot ajánlunk. A műsor arra szolgál, hogy emelje az est hangulatát, gyönyörködtesse a szemet és kedvet adjon a további szórakozáshoz. Kérésnek megfelelően latin-amerikai tüzes táncokkal, vagy klasszikus keringővel, standard táncokkal kápráztatjuk el a közönséget, vagy komplex produkciót adva mind kettőt bemutatjuk. Alkalmazkodunk az időponthoz és a helyszínhez, rugalmasan kezeljük a kéréseket, táncstílust, esetleg zenei kívánságot. Formációba több párossal, egyéni szóló táncosokkal, pörgős vagy épp lágy zenékkel tarkítva hozzuk lázba a közönséget.

Elegáns profi tánc rendezvényekre

Gyerekeknek gyerekekkel

Nagyon közkedvelt, ha falu vagy városnapon, gyereknapon, vagy egyéb olyan rendezvényen ahol családi programok vannak, délelőtt vagy délután, mi tánccal szórakoztatjuk a nagyérdeműt. Fiatal versenyzőink, formációs gyerekcsoportjaink nagyon jó szórakozást nyújtanak fiatalnak, szülőknek egyaránt, hisz láthatják hogy piciként is már milyen ügyes lehet mozogni a színpadon. Persze profi versenyzőinkkel is kiegészítjük a műsort, hogy még jobb legyen a hangulat, és olyat lássanak amit legtöbbször csak televízióba látnak.

Keressenek bennünket bátran!

Telefonon vagy e-mailben bővebb információt tudunk adni, illetve egy személyes találkozó alkalmával tudjuk pontosítani a kért műsort. A megrendelővel és számlával kapcsolatos igényeket is ez úton rendezzük.