Junioroknak

Ne csak hallgasd, érezd is

Folyamatosan ott van a füles a füledbe, éjjel-nappal zenét hallgatsz, a sarki boltig nem tudsz elmenni, hogy ne mozogjon a fejed valamilyen dallamra. De még hiányzik egy plusz a számodra, mert bizonytalan vagy. Érzed, hogy visz a ritmus, de nem tudod mit tegyél. Táncolni és zenére mozogni a világ legjobb dolga, nem kell más hozzá csak te és a zene! Bárhol, bármikor, ha jó kedved van azért, ha szomorú vagy azért. Segítünk abban, hogy arra amit hallasz, meg is tudj mozdulni. Bátran és magabiztosan, szép tartással és könnyed léptekkel.

Mutasd meg, hogy táncolni menő


És valójában mindig is vágytál rá, csak a többiek szerint ciki? Úgy gondolod, hogy azt fogják mondani a barátok/barátnők, hogy bénaság és nem való neked? Majd csak figyeld meg, az első bulit, ahol mindenki csak kamillázik, te pedig olyan határozottsággal kapsz el egy fiút vagy lányt táncolni, hogy mindenki tátott szájjal néz! Vagy bármelyik zenére zsigerből rávágod, hogy ez hip-hop vagy samba, nekik pedig ötletük se lesz mit hallanak. Minden fiú biztatására mondjuk, hogy a lányok mindig többen vannak a csoportban. Egy valami biztos, a tánc és a zene mindenki számára szimpatikus és hízelgő, legyél hát a mestere!

Junior táncoktatás


Tánc és barátok, tuti buli


Jó-jó, de a társastáncnak mi köze a mai slágereknek? Minden zenében, és főleg a mai pop dalokban ott vannak a latin és a modern ritmusok, csak fülelni kell kicsit. Mi ezeknek mind a birtokában vagyunk, és azon leszünk, hogy tudj különbséget tenni. Ha pedig már meg van, mi megtanítunk rá hogyan táncolj rá úgy, hogy bármikor hasznát is vehesd!
A mi egyesületünkben pont ezért uralkodik ilyen barátságos légkör. Az itteni fiatalokat összeköti a zene, a tánc szeretete, amely rányomja a bélyegét az órák családias hangulatára is. Barátságok köttetnek, hisz magunknak csinálunk bulikat, együtt járunk kikapcsolódni, szórakozni. A nyári táborok pedig életre szóló élményt adnak. Aki csak otthon ül, és azon gondolkodik, mit kellene mozogni és facebookon szerzi a barátait, sose fogja ezeket átélni. Te ne legyél ilyen!

Bátran keress minket


Kellemes, akár busszal, akár biciklivel is könnyen megközelíthető belvárosi táncteremben folynak az oktatások, heti kétszer egy órában. Garantáltan képzett fiatal tánctanárokkal lesznek az óráid, hogy mindenki jól érezze magát, és könnyedén el tudjon igazodni a táncok színes forgatagában.

A junior táncoktatás díja: 9500 Ft/fő/hó
Táncoktatási díjunk testvérkedvezménnyel: 7500Ft/fő/hó

Az első óra ingyenes!

Elszántad magad és jelentkeznél a csapatunkba? Telefonon vagy e-mailen lehet érdeklődni melyik nap van az oktatás és mikor indul új csoport. Az első óra ingyenes, semmi kötelezettséggel nem jár, gyere és próbáld ki!

Keress bennünket bizalommal e-mailen, telefonon, vagy akár személyesen.