Óvodások

Alig várom hogy rázzam


Sosem lehet elég fiatalon elkezdeni… meghall a gyermek egy zenét és egyből beindul a riszálás. Már az ovisoknak is jó füle lehet a zenéhez, örömüket lelik a mozgásban, hisz bőven van felesleges energia. Igaz, néha nehéz a karok és lábak összehangolása, de már táncolnak! Nem is akárhogy polkáznak, countryznak, rockyznak. Feldobja, különlegessé teszi egy-egy megszokott ovis napjukat a táncos foglalkozás, van mit várni és van mire készülni egész nap.

Ritmus és gondolkodás

Egy jó ritmusra, állandó lüktetésre a gyerekek ösztönszerűen mozognak, rugóznak. Célunk, hogy ezt tudatosan fejlesszük tovább, egy biztos ritmusérzék alakuljon ki bennük. Számos felnőtt megirigyelné, hogy az ovisok egy fél éven belül már meg tudják különböztetni és felismerik az egyes táncnemek zenéit. Minden zene más, így minden táncos mozgás is. Minél többféle táncot tanulnak meg az apróságok, annál hatékonyabban és gyorsabban fejlődik mozgáskultúrájuk.

Óvodás táncoktatás


Már táncolok? Azt hittem csak játék


„Kérlek, tedd ide a kezed és oda a lábad, húzd egy picit ki magad!”- sokszor hallani foglalkozásokon. Egyesületünkben játék közben, észrevétlen sajátítják el a gyerekek a táncos mozgásformát és a helyes tartást anélkül, hogy az unalmassá válna számukra. Szakképzett pedagógusaink célja a kedves, barátságos légkör megteremtése, ahol a gyerekek önfeledten élvezhetik a játék és tánc elegyét.

Könnyű-e vagy nehéz?


Minden szülő megtalálhatja a gyermeke számára megfelelő csoportot, hisz kezdő és haladó szintű óráink egyaránt vannak. A kis kezdők az alapoktól kezdik a tanulást a tanító néni biztató, bátorító vezetésével, míg a haladóbb csoportokban már nehezebb koreográfiákat, táncokat tanítunk, melyeket fellépéseken is szívesen megmutatnak a gyerekek. Együtt táncolva, tanulva szoros barátságok alakulnak ki a gyerekek között, melyet a nyári táborok csak erősítenek.

Mivel ovis táncról van szó, foglalkozásaink az ő korosztályuknak megfelelő módon vannak felépítve, eltérően a nagyokéhoz. Az új anyagok megtanulása mellett az ismétlő órák nagy számban vannak jelen, hogy mindenkinek legyen sikerélménye és alaposan elsajátítsák a koreográfiákat. A heti kétszeri táncórák 45 percesek, ahol elsősorban a tánc és a mozgás megszerettetése a cél.

Bátran keress bennünket!


Igényes, frekventált belvárosi táncteremben zajlanak az oktatások. Fiatal, kedves és gyermekszerető táncpedagógusok tanítják a táncolni vágyó gyermekeket. Baráti légkör, összetartó csapat, ahol minden szülő és gyermek megtalálja a neki tetsző táncórát, csoportot.

Az óvodás táncoktatás díja: 9500 Ft/fő/hó
Táncoktatási díjunk testvérkedvezménnyel: 7500Ft/fő/hó

Az első óra pedig ingyenes!

Hogyan jelentkezhet egyesületünk óráira? Telefonon és e-mailben egyaránt, illetve személyesen a táncteremben minden nap délután. Az első óra természetesen ingyenes, minden gyermek kipróbálhatja magát és belekóstolhat a táncos világba.

Keress bennünket bizalommal e-mailen, telefonon, vagy akár személyesen.