Kisiskolás

Tanulva szórakozni

A hosszú és fárasztó iskolai napok, hetek, hónapok mellett nagyon fontos a kisiskolások számára a kikapcsolódás, feltöltődés és az aktív mozgás. A tánc által- mely lehet csupán csak hobbi, de lehet versenysport is- könnyebben és hasznosan pihenik ki a gyerekek az iskolai élet nehézségeit. A táncban nemcsak a mozgás elsajátítása, hanem a zenék ritmikájának meghallása, felismerése egyaránt fejleszti a tanulási képességet és a tudásvágyat is. A pörgős és lendületes latin táncok mellett a gyerekek a lassabb báli táncokat is nagy kedvvel tanulják, a párban táncolás varázsa mellett.

Magabiztos tánc, könnyedén

Olyan sokféle zenét hallunk a rádióban és nem egyszerű eldönteni, hogy mit is táncolnánk rá. Elsődleges célunk a kisiskolások számára, hogy a különböző táncokhoz, táncnemekhez megtanuljanak zenét, ritmikát kötni. Így egy olyan magabiztos ritmusérzék alakul ki bennük, melyet a későbbiekben könnyedén tudnak használni. Bár nem könnyű ennyiféle zenére ilyen sok táncot elsajátítani, de minden egyes megtanult mozgásformával a gyerekek mozgáskultúráját célirányosan fejlesztjük.

Kisiskolás táncoktatás

Türelmes oktatás, vidám óra


Egyesületünk órarendjében minden korosztály számára van csoport, kezdő és haladó szinten is. Az újonnan tanuló kisiskolások először a keringők, tangó, valamint a rocky, cha-cha-cha, samba alapjait tanulják meg. Szakképzett és gyakorlott pedagógusaink célja, hogy az első év végére már nyolc táncot tudjanak a gyerekek eltáncolni önállóan és magabiztosan. A családias hangulatú és kis létszámú órák folyamán szoros barátságok kötődnek a gyerekek között, húzva egymást a fejlődésben.

Tanáraink a csoport összetételét és az életkori sajátságokat figyelembe véve szakmai alapokra helyezik az órák tematikáját. Az új lépések tanulása, a változatos gyakorlatok a koncentrálóképességet növelik, melyet rendszeres ismétlés mélyít el. Hetente kétszer egy órában tartjuk a foglalkozásokat, ahol a tánc öröme és a jókedv dominál, sarkallva ezzel a gyerekeket egy aktív közösségi sportéletre.

Bátran keress minket


Tágas és szép belvárosi táncteremben várjuk a táncolni vágyó kisiskolás fiúkat és lányokat. Gyerekszerető és biztos szakmai tudással rendelkező oktatók foglalkoznak a gyerekekkel, ahol lehetőség van nyári és napközis táborokba is csatlakozni, hogy a vakáció idejére se maradjon senki tánc nélkül.

A kisiskolás táncoktatás díja: 9500 Ft/fő/hó
Táncoktatási díjunk testvérkedvezménnyel: 7500Ft/fő/hó

Az első óra ingyenes!


Telefonon és emailben egyaránt lehet jelentkezni a szeptemberben és februárban induló csoportjainkba illetve személyesen a táncteremben hétköznap 15 órától. Az első foglalkozás ingyenes, bátran ki lehet próbálni a gyerekeknek.

Keress bennünket bizalommal e-mailen, telefonon, vagy akár személyesen.