Versenyzők

Sport vagy művészet?

Különleges sport a miénk, mert egyben előadó művészet is. Ugyanolyan erőnlét, állóképesség, gyorsaság szükségeltetik hozzá, mint bármelyik más sportághoz, de a tánc nem csupán ennyi. Csak is lélekkel lehet csinálni, mert a kifejezés legalább akkora eszközünk, mint a technikai sajátosságok. Mindenkit elvarázsol a könnyedség, a gyönyörű ruhák, és a csillogó tánc világ, de mögötte kemény munka áll, akár csak egy focistának vagy atlétának.

Én már versenyző akarok lenni

Ahhoz hogy versenyekre, fellépésekre járhassunk, az alapokkal kell kezdeni. Ha soha nem bicikliztünk, először meg kell tudni rajta ülni. Nálunk is pontosan így működik. A kezdő csoportban mindent megtanulunk, ami kell az alaptartáshoz, ritmushoz, partnerséghez. Ezt követően verseny előkészítő órák következnek, ahol már ténylegesen a verseny szabályzat szerint tanuljuk a figurákat, a tánc kiegészül technikával és erőnléttel. Majd a megfelelő kategória- és korcsoport következik. Az osztályok az E osztállyal kezdődnek, felette pedig a D-C-B-A osztály áll, melyet a csúcskategória az S zárja. Versenyre járás, pontok gyűjtögetése a ranglétra megmászásának kulcsa.

Versenyzők táncoktatása


Már rég el kellett volna kezdenem


Az ajánlott kezdési idő 6-8 évesen, valamint 10-12 évesen. Viszont kevesen tudják, hogy minden korosztálynak rendeznek versenyeket, felnőtteknek és senioroknak is. Mindenki úgy gondolja, hogy késő elkezdeni, de mégis kíváncsi. A senior I-es korosztályos versenyeken 35 év feletti párosok versengnek egymással, persze vidáman, amolyan kikapcsolódásként. De sose késő elkezdeni!

A táncoktatás díja: 9500 Ft/fő/hó
Táncoktatási díjunk testvérkedvezménnyel: 7500Ft/fő/hó

Az első óra ingyenes!


Keress bennünket bátran!

Keress bennünket bizalommal e-mailen, telefonon, vagy akár személyesen.